Geplande nestjes

Planning dekking 4de kwartaal 2019:
Maan zal net als vorig jaar ook weer lieve pupjes op de wereld gaan zetten.
Maan is loops geworden en wanneer haar progesteronwaarde hoog genoeg is zal zij gedekt gaan worden met Puckie. Puckie is een caramel mini dekreutje. Dit beloven weer prachtige pupjes te gaan worden.
Maan is drachtig en haar zwangerschap is al weer zo'n 6 weken gevorderd. We verwachten haar bevalling omstreeks week 47. 

- Bloem, afhankelijk van wanneer haar loopsheid zich aandient zal zij gedekt gaan worden. 

- Mikkie, we verwachten dat Mikkie dit kwartaal gedekt kan gaan worden.
Mikkie is inderdaad loops geworden maar helaas te vroeg. Volgens de voorwaarden van de ALAEU zou zij minstens 18 mnd oud moeten zijn voordat zij moeder mag worden. Dit is dus niet zo en daarom hebben we haar natuurlijk niet laten dekken! We wachten geduldig tot haar volgende loopsheid zich aankondigt. 

- Maud,we verwachten dat ook Maud dit kwartaal nog gedekt gaat worden.

Maud is ook loops geworden en inmiddels ook al gedekt. Over ongeveer 4 weken laten we een dracht-echo maken welke hopelijk een zwangerschap kan bevestigen.
Onze eigen Joep (zie onze reuen) heeft het zware werk heel goed gedaan en je zou niet zeggen dat het voor allebei de honden de 1ste keer was. 

Zussje nog niet, zij is nog veel te jong en mag nog lekker "puppen"! Wanneer zij de leeftijd van 1 jaar bereikt heeft zullen we haar gaan testen.
Zussje is inmiddels getest en helaas niet goed gekeurd. Maar....het is wat het is!  Zuss zal een heerlijke vrije huishond gaan worden in de toekomst en ze wordt er niet minder knuffelig van gelukkig.

Planning 1ste kwartaal 2020:

-Mikkie zal hopelijk eind 1ste/ begin 2de kwartaal loops worden en mag dan gelukkig wel gedekt gaan worden.

-Emmaverwacht ik ook aan het einde van het 1ste kwartaal.  

Planning dekking 2de kwartaal 2020:

-Keet, we verwachten haar loopsheid rond het einde van het 2de kwartaal.

 

 

 

U kunt weer inschrijven via ons contactformulier wanneer onze wachtlijst geopend is.