Blog

Te schattig toch..?

Te schattig toch..?

Deze foto heb ik gekregen van de nieuwe baasjes van Saar

Dochter van Keetje en Juulke, geboren afgelopen 4 juli.

Wat een lekker ding he.!

 • Blog
 • Lees 39 keer

We hebben nog een meisje aangehouden voor de toekomst uit het nestje van Keetje en Juulke.

We hebben nog een meisje aangehouden voor de toekomst uit het nestje van Keetje en Juulke.

Dit is SJAAN.

Een heerlijke makkelijke en stabiele pup uit het LAATSTE NESTJE van Keet!

Haar gastgezin heeft haar de naam "SJAAN" gegeven en ik vind dit ook echt bij haar passen. Ik denk dat "LOLA" (dochter van het gastgezin) en "SJAAN" dikke vriendinnen gaan worden.
Net zoals alle andere teefjes en/of reutjes "voor de toekomst" mag ook zij eerst heerlijk boevige dingen doen en overal mee naar toe met het gastgezin. 
Kort gezegd: opgroeien toe een stabiele, vriendelijke en aanhankelijke dame. Hopelijk mogen we haar dan later toevoegen aan ons fokprogramma....maar dat is voor later.

 

 • Blog
 • Lees 27 keer

Het wachten wordt beloond !

Het wachten wordt beloond !

Nou het kan gek lopen hoor...!

Zo ben je aan het wachten op de loopsheden van onze dames en dat duurt en duurt en duurt  en zo......zijn er 3 dames BIJNA tegelijk loops ! Het moet niet gekker worden hoor.

 

-Soof is inmiddels gedekt door een hele mooie dekreu Zjuul. Dit verliep echt vlotjes en nu moeten we WEER  geduld hebben voordat we weten of deze dekking ook geresulteerd heeft in een zwangerschap. 
Mocht dit zo zijn dan gaat Soof bevallen in week 45/46.

-Mikkie is inmiddels ook gedekt door een pracht exemplaar namelijk Rakker. Vorige dekking was helaas niet geslaagd MAAR nu verliep het echt zo soepeltjes alsof ze nooit anders gedaan heeft . Natuurlijk moeten we bij Mikkie ook eerst weer een positieve drachtecho hebben om echt de vlag uit te kunnen hangen. Mocht Mikkie zwanger zijn geworden dan gaan de pups waarschijnlijk geboren worden in week 45/46.

-Maan is ook loops geworden! Waarschijnlijk zal zij over circa 2 weken gedekt worden door Rusty, weer zo'n heerlijk mannetje van Roy en Monique van Labradoodlemanie! Wordt vervolgd dus....

MIKKIE HEEFT HET IN IEDER GEVAL WEL VEILIG GEDAAN ;)

 • Blog
 • Lees 32 keer

Het duurt lang

Het duurt lang
Het is "te" rustig in Huize MoedersMooiste! We zijn met zijn allen aan het duimen met als doel dat Soof en Mikkie snel loops zullen gaan worden! Veel gezinnen zullen er blij van worden als ik dit nieuws kan mededelen maar...wachten duurt altijd te lang ;) Duimen jullie mee...? Ondertussen vermaken onze honden zich prima hoor....dat is het probleem ook niet. Dit zijn de 3 pupjes van ons Keetje, heerlijk 's ochtends vroeg ff buitenspelen en afkoelen.
 • Blog
 • Lees 134 keer

Hier is dus de 2de prachtige foto!

Hier is dus de 2de prachtige foto!
Ik had het net al even over onze Soof! Nou..dit is ze dan, nou ja, in ieder geval haar hoofd ;) Soof laat alles met zich doen, zo'n schat. Mels en zij zijn de grootste vriendjes ;)
 • Blog
 • Lees 65 keer

Twee prachtige vakantie-kiekjes:

Twee prachtige vakantie-kiekjes:
Is het geen plaatje...zijn naam is Boef en hij is de zoon van onze Soof & Bailey uit 2019! Zo te zien heeft Boef en zijn gezin het echt naar hun zin ondanks deze vervelende "Corona-periode".
 • Blog
 • Lees 90 keer

Goede grond in Esch

Goede grond in Esch

Ons nieuwe meisje Gijsje groeit echt heel hard. Ze is nu al groter dan de volwassen mini moedertjes hier in Huize MoedersMooiste. 

Een lust voor het oog met haar mooie dikke, onhandige poten ;)

Pup van Keet

Pup van Keet
Kijk toch eens wat een dotje...

Nog een fotootje

Nog een fotootje

GOED NIEUWS

GOED NIEUWS
Afgelopen zaterdag 4 juli zijn Keetje en Juulke de trotse ouders geworden van een drieling! We zijn supertrots en dankbaar dat Keetje, na een keizersnede, weer supersnel haar moederrol op zich heeft genomen. Er zijn 2 meisjes en 1 jongen geboren waarvan 1 meisje echt ienieminie is met haar 182 gram. Gelukkig is ze heel alert en al lekker pittig.