Blog

Goed gegroeid

Goed gegroeid
Alhoewel de pups van Kees & Bennet heel klein waren bij de geboorte is daar nu niets meer van te zien. Ze groeien echt heel hard en ontwikkelen zich volgens het boekje. De vacht begint nu wat voller te worden en ze hebben elkaar gevonden als speelmaatje. Zo'n leuke fase is dit rond de 4-5 weken.

Jetje heeft haar kinders de deur uitgezet

Jetje heeft haar kinders de deur uitgezet
Afgelopen 13 maart'21 zijn 5 van de 6 pups van Jet & Woody opgehaald door hun nieuwe baasjes. Wát hebben deze baasjes lang moeten wachten voordat zij ze eindelijk in hun armen konden sluiten. Corona is hier de boosdoener geweest waardoor de gezinnen uit dit nest hun pup niet hebben kunnen knuffelen. Hopelijk zal dit de enige keer zijn én blijven want dit is niet wat we willen!! Jet heeft als nieuwbakken moeder het echt heel goed gedaan! Niet te strak erop maar wel met genoeg interesse en instinct haar pups liefdevol verzorgd. Frits, Sam, Mexx, Lily, Bobby en natuurlijk ons eigen aangehouden teefje Pien, wat zijn jullie een heerlijk braaf, relaxed nest geweest! Ik zal jullie missen :( MAAK ER MAAR EEN HEEEEEEL MOOI LEVEN VAN SAMEN MET JULLIE LIEVE NIEUWE BAASJES! Op de foto staat Lily, zo'n lieffie

Koosje kuste haar prins !!

Koosje kuste haar prins !!
Koosje is van een koude kermis thuis gekomen! Ze kuste een dikke kikker (pad) maar waar was die prins dan waar ze over vertellen..? De enige "prins" die ze gezien heeft die avond was de dierenarts van Diergeneeskundig Centrum in Oisterwijk. Dr. Steffens is speciaal voor haar naar de kliniek gereden, thnxxx! Alles is gelukkig goed afgelopen want padden hebben onderhuids gif dat vrijkomt als ze in het nauw komen.
 • Blog
 • Lees 155 keer

Duimen weer!

Duimen weer!
Bloem heeft een date gehad...en wat voor één.. Door omstandigheden is Bloem geinsemineerd bij Anicura in Eersel, fijne kliniek! De niet gek te krijgen Bloem liet dit geheel zonder blikken of blozen toe alsof ze nooit anders gewend is. Fonzie is DE man! Prachtige reu met een kalm, fijn en stabiel karakter. Ook hij leek volleerd terwijl dit toch echt zijn 1ste keer was. Nu is het hopen dat er pupjes gaan groeien in die sixpack van Bloem...;) Foto is van Fonzie, de dekreu.
 • Blog
 • Lees 172 keer

Ieniemienie pupjes voor Kees & Bennet

Ieniemienie pupjes voor Kees & Bennet
We hebben nog geduimd voor Valentijnsdag maar Kees heeft toch echt heel knap haar pupjes afgeleverd op donderdag 11 februari. Begonnen in de late avond van 10 februari maar de 1ste t/m 8ste pup is geboren op de 11de. Ik vond haar eigenlijk nog niet zo dik voor 8 pups maar nu...achteraf... snap ik het wel:) Ze zijn echt piepklein maar helemaal in orde en heel krachtig. We hebben 2 teefjes en 6 reutjes geteld ;) De mannen fors in de meerderheid dit keer. Van de kraamtijd gaan we een feestje maken voor Kees en haar kroost!
 • Blog
 • Lees 117 keer

Jet is niet de enige, ook Kees gaat kleine ramptoeristjes op de wereld zetten;)

Jet is niet de enige, ook Kees gaat kleine ramptoeristjes op de wereld zetten;)
Onze (smeer) Kees is ook druk bezig om pups te laten groeien in haar buik. Kees en Jet (in het vorige blog) zijn in 2019 maar 4 dagen na elkaar geboren uit 2 verschillende nesten. Ze lopen dus erg gelijk mbt loopsheid, dekking, dracht en bevalling. Wat een lekker stelletje ondeugd. Deze 2 wonen allebei bij ons thuis en hebben hun puptijd heerlijk samen doorgemaakt. Nu dus (bijna) allebei serieuze moedertjes...Hopelijk gaan hun pups over een paar weekjes hier de boel samen onveilig maken....heerlijk!
 • Blog
 • Lees 190 keer

Onze kleine lieve Jet is niet meer zo klein..ze is namelijk moeder geworden

Onze kleine lieve Jet is niet meer zo klein..ze is namelijk moeder geworden

Op de mooie datum 21-1-21 zijn Jet & Woody de trotse ouders geworden van 6 prachtige pups.
We zijn verblijd met 4 meisjes en 2 jongetjes, ze doen het gelukkig heel goed. De eerste dag moest Jet nog wel even wennen hoor!
Wat willen al die warme wormpjes nu van mij...?

Ze heeft het inmiddels helemaal door en ze is een bevlogen moeder. Huppelt ook al weer mee in de roedel wanneer het poep/plas-tijd is maar is dan wel als eerste weer binnen ;)

Deze pups hebben allemaal fleecevachtjes in een variatie aan creme, abricot, rood.

 

 • Blog
 • Lees 110 keer

Nieuwe bloedlijn!

Nieuwe bloedlijn!
We hadden nog wat energie over DUS op Nieuwjaarsdag hebben we nog een meisje voor de toekomst opgehaald bij een Duitse fokker! Prachtige nieuwe bloedlijn. Mag ik jullie aandacht voor ons nieuw klein doodletje KOOSJE. We vinden haar prachtig....die ogen...! Ze is ook nog eens heel lief, makkelijk en niet bang te krijgen. Wat willen we nog meer?! We weten nog niet of zij bij ons thuis blijft wonen, eerst maar eens wennen aan de nieuwe omgeving en onze roedel. Wordt vervolgd
 • Blog
 • Lees 329 keer

Bloem heeft er een half zusje bij.

Bloem heeft er een half zusje bij.
Ik wil jullie ook even voorstellen aan onze nieuwe dame uit het nest van Soof & Zjuul! Ze heet SAAR. Zij is geboren als 1 van de 5 teefjes en 4 reutjes op 5 november 2020. Zij gaat hopelijk uitgroeien tot een grote medium maat. Haar broertjes en zusjes zijn al uitgevlogen maar zij dartelt hier vrolijk rond tussen de "grote" honden en soms speelt ze even met het nest van Maan die ongeveer 3 wkn jonger zijn. Soms gaat het goed maar meestal is ze te lomp en te gezellig ;) Maar altijd bedoelt ze het goed..! Euhhh....zoeken jullie zelf even welke pup het is geworden ;p
 • Blog
 • Lees 135 keer

Maar haar broer "JANSSEN" mag er ook zijn hoor!

Maar haar broer "JANSSEN" mag er ook zijn hoor!
Zoals jullie misschien al een beetje is opgevallen is Janssen een special geval in onze toko ;) Na een aantal weken in de werpkist te hebben rondgetijgerd, zagen we dat Janssen wenkbrauwtjes kreeg en dat de onderkant van zijn beentjes lichter bruin werden dan zijn effen donker bruine lijfje... Janssen draagt het zogenaamde "phantom-gen". We hebben daarom besloten om hem aan te houden voor de toekomst. Ook Janssen is geboren op 7 november 2020 uit mama Mikkie & papa Rakker. Ook Janssen woont sinds kort in een klein dorpje, niet al te ver weg bij een gezellig en warm gastgezin. Zijn gouden mandje stond al klaar vanaf de 1ste dag dat ze hem hier in hun armen hebben gehouden. JANSSEN zal daar een heerlijke puptijd krijgen en later zien we dan wel hoe dit avontuur zich vervolgt.
 • Blog
 • Lees 158 keer