Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven:

Het fokken van de Australian Labradoodle gebeurt met veel aandacht en tijd. Doordat de Australian Labradoodle een ras in "wording" is, wordt elke fokhond uitgebreid getest op genetische afwijkingen. Alle uitslagen worden vastgelegd in een database. Alle ALAEU geregistreerde fokkers werken op dezelfde manier zodat de kwaliteit hoog is en blijft.

Heeft u besloten dat u een ‘MoedersMooiste’ pup wilt, vul dan het ‘contactformulier’ in op onze site. Daarna ontvangt u van ons een inschrijfformulier en wordt u uitgenodigd tot het betalen van het inschrijfgeld.

Onze pups worden in huis geboren waar ze opgroeien met onze kinderen en de andere honden. Wij schenken veel aandacht aan de socialisatie. Zo zullen zij kennis maken met allerlei huiselijke geluiden, ze zullen aan het halsbandje gewend zijn en ze zijn een paar keer met de auto vervoerd en andere dagelijkse dingen. Wanneer de pups het nest verlaten zijn zij ingeënt, gechipt, ontwormd, in het bezit van een Europees paspoort en zullen zij een stamboom ontvangen van de ALAEU. Onze pups worden vanaf 1 januari 2019 niet meer gecastreerd in het nest. Zij worden allemaal "onder contract" verkocht wat betekent dat de pups voor de leeftijd van 12 maanden voor uw zorg en rekening gecastreerd dienen te zijn. Na het overleggen van het bewijs van castratie (rekening dierenarts incl chipnummer) als compensatie voor de castratiekosten. Tevens ontvangt u dan ook de officiele ALAEU-stamboom van uw nieuwe gezinslid.

Wat kost een MoedersMooisteLabradoodles pup ?

Voor inschrijvingen vanaf 1 januari 2019 geldt dat een MoedersMooiste pup 2.150,- euro inclusief BTW kost. Dit is inclusief het inschrijfgeld van 200,- euro. 

In het totaalbedrag is inbegrepen:

 1. Uw pup (!) inclusief stamboom.
 2. 4 x ontworming in het nest.
 3. Chippen incl. Europees Paspoort bij 6 weken.
 4. Enting bij 6 weken.
 5. Voeding voor de eerste weken in de vorm van brokken en diepgevroren vers vlees (klein zakje).
 6. Gedragstest door gedragsdeskundige bij ongeveer 7 weken.
 7. Een digitaal MoedersMooiste infoboekje met nuttige pup-info en praktische tips voor de eerste dagen thuis.
 8. Het boek "PuppyWijs". Specifiek bedoelt voor het opvoeden van een pup.

U kunt optioneel tegen gereduceerd tarief een puppypakket bij ons bestellen, bestaande uit:

  1. Waterblazer (x-plosion).
  2. Les Poochs borstel, de groene (fleecevacht) variant.
  3. Kam met roterende tanden.
 • Normale winkelwaarde circa 250,- euro; bij ons te bestellen bij aanschaf van een pup voor 200,- euro incl. BTW.

  Schrijf je in